EETCAFé MEDITERRANNé

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 234 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Mediterranné. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 19:23 Het kwam heel snel :)) de porties zijn ook enorm! En de eigenaar is gewoon heel aardig! Het eten ziet er eerlijk gezegd ook heel vers uit, wat het ook is, in tegenstelling tot sommige plekken die ik ken.
2 jun 2024 om 10:13 Heerlijk gegeten, de kapsalon crispy chicken is een aanrader. Alles was ook goed warm. Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.
26 mei 2024 om 15:28 Ik had een kapsalon besteld zonder tomaat of pepers en 2 redbulls , de kapsalon was al zo goed als koud . En kwa smaak was het ook niet al te best . De knoflook was zuur , de patat ontzettend slap . Leek alsof hij gemaakt was en 15 laten staan is.
15 mei 2024 om 18:52 Helaas niet zo goed bevallen. Friet slap, niet veel shoarma, zout en weinig smaak..
25 apr 2024 om 7:57 I placed an order for 22:15. it arrived at 9:30 pm while I was at work. At 22:15 they wrote that they were making a new order for me, but at 22:35 cold food arrived...
13 apr 2024 om 13:12 De satesaus stond al een tijdje.. het was een dikke klont! De bamischijf was verbrand.. een hele slechte ervaring voor het eerst.
28 mrt 2024 om 19:50 Het was meer brood en friet dan vlees De kapsalon was ook niet lekker geen gesmolten kaas of knoflook weinig tot geen vlees Nooit meer er zijn beter eetgelegenheden
8 mrt 2024 om 19:30 Perfect. Zoals altijd
28 feb 2024 om 17:44 Vroeg open, snelle bezorging. Lekkere burgers
25 feb 2024 om 22:50 Wederom top!
23 feb 2024 om 21:24 Koud
22 feb 2024 om 23:07 Lekker eten! Top bezorging!